Onderhoud

Een Revobuild® gebouw is extreem onderhoud-ongevoelig. De gebruikte bouwmaterialen zijn rotbestendig. Een Revobuild® gebouw wordt zeer solide uitgevoerd. Wij kunnen een gebouw aanpassen op de zwaarste belastingen. Desgewenst windbestendig >240 km/h, 4m sneeuwdruk. Aardbeving bestendig >7,6 Richter.

Isolatie

Doordat de complete constructie is ingepakt in een dikke laag EPS, behoren gecompliceerde koudebrug onderbrekingen tot het verleden (RC waarde schil is 13,88 m2 K/W). De gehele woning wordt recupererend geventileerd. Inkomende lucht wordt opgewarmd met de uitgaande lucht en behoeft dus alleen licht (elektrisch) na-verwarmd te worden om de ingestelde binnentemperatuur te kunnen houden.

Circulariteit

Een beperkt deel van de gebruikte materialen is recyclebaar, maar het overgrote deel is zelfs onbewerkt herbruikbaar. Dit komt de circulariteit natuurlijk erg ten goede.

Revobuild® bouwmethode | Onze missie

De EU gepatenteerde Revobuild® bouwmethode is door onze innovatieve insteek uitermate geschikt om veel problematische thema’s in de bouwsector te tackelen. Hiervoor werken we samen met een selecte groep experts met hun roots in de bouwwereld waaronder, fabrikanten, constructeurs, adviseurs en architecten. 

Momenteel zijn wij een efficiëntie-slag aan het maken om diverse bouwdetails nog beter op de nieuwe manier van bouwen aan te passen. Dit betreft ontwikkeling van nieuwe gereedschappen, fabricage methodieken en optimalisatie van werksequenties. 

Alles om het ultieme doel van de Revobuild® methodiek te bereiken: 

Met slechts één mobiele fabriek alle benodigde bouwmaterialen op locatie fabriceren, waarbij de woning op tijd wordt gerealiseerd door slechts één bouwploeg, tegen lagere kosten dan die normaliter staan voor de bouw van een traditioneel gebouwde woning. 

De Revobuild® bouwmethode zal op deze manier bijdragen aan een duurzaam, groener en beter milieu.

 

 

”A blueprint for a zero carbon footprint”

Previous
Next


De bouwmethode in a nutshell

Video afspelen

Neem contact met ons op voor meer informatie